Vart kan jag se eller ladda ner min leverans?

Logga först in i Diakrit shop. Sedan trycker du på Ordrar i menyn längst upp. Klicka därefter på önskad order så du därefter se alla levererade produkter. Där kan du markera de bilder som du önskar ladda ner. Print har störst upplösning och passar till prospekt. Web har lite lägre upplösning och passar bättre till hemsidan. Du kan också välja Markera alla för att ladda ner både print och web samtidigt.

Efter du markerat bilderna du vill ladda ner kan du scrolla ner på sidan och under alla bilderna kommer då att finnas en grön knapp som heter Ladda ner. Du kan också ladda ner bilderna genom dessa länkar genom att lägga till ditt ordernummer i slutet av länken.

Ladda ner print filer:

http://portal.diakrit.com/backend/zip/deliveries/print?orderid=DITT ORDRENUMMER

Ladda ner web filer:

http://portal.diakrit.com/backend/zip/deliveries/web?orderid=DITT ORDRENUMMER