Hvordan gjør jeg endringer på en levert plantegning?

Logg deg inn på Diakrit -butikken, velg Ordrer og klikk på bestillingen. Klikk på fanen Plantegning (levert), og klikk deretter kategorien Korrigeringer nedenfor. Velg plantegningen du ønsker å gjøre en endring på, og klikk på Korriger bilde.

Menyen på venstre side av skjermen vil være hvordan du gjør endringer som:

• Draw lar deg tegne på frihånd
  • Kryss angir elementer du ønsker å fjerne fra planløsningen, f.eks en vegg eller en dør.
  • De Geometriske formene lar deg trekke oppmerksomheten til det området i planløsningen du vil gjøre endringer. Du kan også bruke de til å lage rom (firkant) eller varmtvannstank (sirkel)
  • Tips er å alltid bruke grønn farge  for elementer du ønsker å legge til i plantegningen og rødt for elementer du ønsker å fjerne.

Menyen på høyre side inneholder et møbelbibliotek og mulighet for å legge inn kommentar om du ikke finner det du ønsker.

• Møbelbibilioteket vårt lar deg legge til elementer som f.eks vaskm badekar, sofa osv. Du drar bare møbel du ønsker vi skal sette inn og så endrer du eventuelt størrelse på den etter ønske og roterer slik du vil ha den.
  • Hvis du ikke finner det du ønsker å legge inn eller vil helst forklare oss i tekst kan du klikk på Legg til kommentar, deretter klikker du på området i planløsningen du refererer til. Dette vil åpne en dialogboks hvor du kan forklare korreksjonen din.

Når du er ferdig med å gjøre endringene, klikker du på Lagre i øverste venstre hjørne. Så er det bare å vente litt til du er tilbake på siden hvor du klikket på Korriger bilde, her må du klikke på Send korreksjon for å sende endringene til produksjonen. Du vil motta en e -post når endringene på plantegingene er gjort.