Hvor kan jeg se og laste ned markedsmateriell jeg har bestilt?

Du må først være logget inn på Diakrit-butikken. Så går du inn på leveransen din under dine ordre. Inne på leveranse så går du på det produktet du ønsker å laste ned, f.eks fanen Foto (Levert). Der inne vil du se bildene under Leveranse. Så markerer du de du ønsker å laste ned. Print er størst oppløsning som passer for prospekt, web er litt lavere opplasting som passer til Finn og generelt for bilder brukt på nett. Du kan også velge å markere alle for å laste ned begge størrelser.
Etter du har valgt de du ønsker å laste ned så dukker det opp en grønn knapp helt nede på siden som du kan trykke på for å laste ned. Du kan også bruke linker for å laste ned, ha ditt ordrenummer i enden av linken.
Høyoppløselige bilder lastes ned fra:

http://portal.diakrit.com/backend/zip/deliveries/print?orderid=DITT ORDRENUMMER

Lavoppløselige:

http://portal.diakrit.com/backend/zip/deliveries/web?orderid=DITT ORDRENUMMER