Hvordan legger jeg inn en bestilling?

Logg deg på Diakrit-butikken og hold musen over hver pakke for å se hva de inneholder. Klikk på Bestill på pakken du vil bestille.

Fyll ut alle detaljer om eiendommen, viktig at disse er riktig ettersom de skal brukes til å bestemme tiden på stedet for fotografen, og er informasjon som vil vises i den sosiale videoen.

Du kan velge å få tilsendt en SMS-påminnelse dagen før fotograferingen er bestilt i en avmerkingsboks. Dette vil også bli sendt til den som er oppgitt som kontaktperson for bestillingen.

Du kan velge å ha en bekreftelses-e-post for bestillingen og en bekreftelses-e-post for leveransen i en avmerkingsboks. Dette vil bli sendt til kontaktinformasjonen som er oppgitt som kontaktpunkt for bestillingen.

Du kan legge til flere kontaktpersoner i bestillingen (for eksempel flere eiere av boligen eller din salgsassistent) ved å klikke på Legg til ny kontakt og fylle ut detaljene. De vil også motta påminnelses-SMS dagen før, samt bekreftelse og leverings-e-post hvis du har valgt disse alternativene i avmerkingsboksen.

Under produktvalg kan du velge hvilke ekstra foto- og plantegninger du vil legge til bestillingen. De produktene som er gråtonet og som ikke kan velges bort er allerede inkludert i pakken uten ekstra kostnad.

Vær oppmerksom på at noen tilleggsprodukter vil medføre ekstra kostnader. Dette kan inkludere blant annet henting av nøkler. Prisene kan du se når du merker av avmerkingsboksen for produktet du ønsker.

Kommentarfeltet kan du bruke til å informere fotografer om spesifikke detaljer om eiendommen som er relatert til fotograferingen. Jo mer informasjon vi har før fotograferingen, jo bedre forberedt kan vi være.

Dette kan omfatte ting som spesielle vinkler du vil at vi skal fange, hvis eiendommen har en hund, hvis megler vil delta på fotograferingen, hvis et bestemt rom ikke skal bli tatt bilde av, osv.

Merk av i boksen for å bekrefte vilkårene og klikk Fortsett.

Hvis du har bookingkalender vil du nå kunne velge en dato og ønsket starttid i en drop down meny, du kan også la den være som den er, og eventuelt bla nedover for å se kalender- og fotografers tilgjengelighet de neste 5 dagene. Klikk på Flere tider på fotografens navn for å se andre tider de er tilgjengelige den dagen. Klikk på valgt dato, klokkeslett og fotograf for å velge den bestillingen, og klikk deretter Fortsett.

Hvis det er produkter i pakken din som trenger spesiell hjelp og krever en manuell bestilling, kan du velge Book for meg, og Customer solutions vil kontakte deg for å behandle bestillingen på dine vegne. Når du har valgt Book for meg, plasserer denne bestillingen i vår oversikt. Der kan du enten kontakte oss direkte med en gang, eller så kan du vente og vi vil kontakte deg eller din kunde. Hvis du lukker ut av denne siden før du klikker på Book for meg, eller klikker på Kontakt Customer solutions, plasseres ikke ordren i systemet ennå, og teamet vårt har ikke tilgang til noen av bestillingsdetaljene.

Hvis du ikke har bookingkalender eller du har valgt fotograf og tid  klikker du Fortsett når du har fullført bestillingsinformasjonen, og så vil motta en bekreftelse på skjermen, samt en e-postbekreftelse hvis du har valgt å motta en.

Hvis du har spørsmål, kan du bruke Live Chat-knappen nederst i høyre hjørne av Diakrit portalen for å snakke med vårt Customer solutions team.