Hvordan sender jeg en rettelse til leveret billeder?

Du skal først være logget på Diakrit shoppen. Derefter går du ind i din leveringer under Ordre. Du kan herinde se alle dine ordre, både leveret og kommende. Når du har fundet den ønskede ordre, skal du klikke på Order ID. Derinde vil du under fanen Foto (Leveret) finde leverede billeder, der vil også være en separat fane kaldet Rettelser, der klikker du på Rediger billede ved siden af ​​det billede, du vil rette.

Menuen på venstre side af skærmen, burges til at lave rettelser såsom:

• Draw - Lader dig bruge frihånd
  • Kryds - Du kan sætte kryds over genstande du vil have fjernet (brug farven rød)
  • Firkanter - Lader dig markere en genstand som du vil have fokus på f.eks til rettelse
  • Husk at bruge farver til at indikere hvad du ønsker - rød er til at fjerne og grøn er til at tilføje

Menuen på højre side af skærmen, burges til at lave rettelser såsom:

• Møbel bibliotek lader dig vælge genstande du vil have indsat på din plantegning
  • Tryk på “Add Comment” i højre hjørne for at tilføje en kommentar såsom farven du ønsker skriftet mm.

Glem ikke at sende rettelse, når du er færdig. Alle rettelser, der sendes inden kl. 12.00, bliver leveret indenfor for 6 timer samme dag. Meget store rettelser kan dog tage længere tid og kan medføre omkostninger, så kontakt kundesupporten først.