Hvordan foretager jeg en korrektion til plantegninger, der er leveret?

Du skal først være logget på Diakrit shoppen. Derefter går du ind i din leveringer under Ordre. Du kan herinde se alle dine ordre, både leveret og kommende. Når du har fundet den ønskede ordre, skal du klikke på Order ID. Derinde vil du under fanen Plantegning(Leveret) finde leverede plantegninger, derunder vil du se en fane kaldet Rettelser, der klikker du på Rediger billede ud for den plan, du vil rette.

Menuen på venstre side af skærmen, bruges til at lave rettelser såsom:

• Draw - Lader dig bruge frihånd, f.eks til at tegne en ny dør eller vindue
  • Kryds - Du kan sætte kryds over genstande/skift du vil have fjernet (brug farven rød)
  • Firkanter - Lader dig markere en genstand som du vil have fokus på
  • Husk at bruge farver til at indikere hvad du ønsker - rød er til at fjerne og grøn er til at tilføje

Menuen på højre side af skærmen, bruges til at lave rettelser såsom:

• Møbel bibliotek lader dig vælge genstande du vil have indsat på din plantegning
  • Tryk på “Add Comment” for at tilføje en kommentar såsom den ny betegnelse for rummet mm..

Glem ikke at sende rettelse, når du er færdig. Alle rettelser, der sendes inden kl. 12.00, bliver leveret indenfor for 6 timer samme dag. Meget store rettelser kan dog tage længere tid og kan medføre store omkostninger, så kontakt kundesupporten først.