Hvor kan jeg se og downloade material jeg har bestilt?

Du skal først være logget på Diakrit shoppen. Derefter går du ind i din leveringer under Ordre. Du kan herinde se alle dine ordre, både leveret og kommende. Når du har fundet den ønskede ordre, skal du klikke på Order ID. Ønsker du at downloade dine billeder skal du klikke på Fanen Foto (Leveret). Derinde kan du se billederne under Levering. Du kan enten vælge 1 eller flere billeder, ved at sætte flueben i afkrydsningens boksen ud for billedet. Du kan også vælge dem alle sammen ved at klikke på Marker Alle, Marker Web eller Marker Print. Print er den højeste opløsning og web er en lidt lavere opløsning.

Når du har valgt dem, du vil downloade, vises en grøn knap helt nederst på siden, som du kan trykke på for at downloade dit ønskede materiale. Hvis du bruger et ekstern mægler system og det er sat op hos os, så vil du modtage dit materiale direkte der.